Logopediepraktijk Logocura

Logopediepraktijk Logocura is een allround praktijk en biedt kwaliteit die gebaseerd is op jarenlange ervaring in combinatie met nieuwe kennis en enthousiasme van onze jonge collega’s binnen de praktijk. Logocura biedt naast de reguliere logopedie, specialisaties als larynxmanipulatie, dyslexiebehandeling, preverbale logopedie en behandeling van parkinsonpatienten. Wij zijn aangesloten bij ParkinsonNet , een regionaal multi-disciplinair netwerk van gekwalificeerde parkinsontherapeuten.

De praktijk heeft vier vestigingen: Hulsberg, Voerendaal, Ubachsberg & Berg en Terblijt

Wij zijn lid van de vereniging voor Logopedie en Foniatrie NVLF en staan geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat wij voldoen aan hoge kwaliteitscriteria en ons op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen door o.a. het volgen van bij- en nascholing, deelname aan kwaliteitskringen voor logopedisten en multidisciplinair overleg.

 Meer informatie vindt u op: www.logocura.nl

Het privacybeleid van de afzonderlijke zorgprofessionals is van toepassing. Gezondheidscentrum Hulsberg is op geen enkele wijze aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site. Evenmin is Gezondheidscentrum Hulsberg aansprakelijk voor elektronische communicatie via deze site.